Menu Sluiten

Gitterbox


Gitterbox

Informatie over gitterbox.

Een gitterbox is een speciaal type metalen draadcontainer. Deze boxen kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Vaak gebruiken bedrijven deze boxen vooral als opslagboxen voor producten en goederen. Andere namen voor deze gaascontainer zijn gaaspallet of gibo.

Ze voldoen aan de UIC 435-3 norm. Dit is een EPAL norm voor ladingdragers.

Een gitterbox is ontworpen voor zware omstandigheden in industriele magazijnen. Meestal worden ze gebruikt voor de opslag van producten.

Dit kan bijvoorbeeld zijn in de bouw, de automobielindustrie of de staalindustrie. Naast opslag van onderdelen, worden ze gebruikt voor het verzamelen van afval. Doordat het een standaardmaat en uitvoering is, zijn ze gemakkelijk uitwisselbaar.

Info over gitterbox

Data over Gitterbox

Zoek je gitterboxen, dan ben je bij Palraco uit Wellen zeker aan het juiste adres.

Zij zijn expert in magazijninrichting. Indien u uw voorraad visueel wilt houden, is het belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben. Gaascontainers helpen daarbij.

Een zeer bekende uitvoering is uiteraard de pool-gitterbox. Dit is een draadcontainer met uniforme afmetingen en met een halve neerklapbare en opklapbare voorwand en met in de bodem stalen profielen et houten planken.

Standaard hebben ze ook een halfhoge en een 3/4de hoge versie beschikbaar.

Meer info over gitterbox nu op https://www.palraco.be/.

Tags

Gitterbox |